Za vaše slavljence smo pripravili nepozabno doživetje: praznovanje rojstnega dne, kjer lahko za kratek čas postanejo radovedni raziskovalci preteklosti in pravi arheologi! Na izbiro imate več paketov. Glede na izbran paket animatorji otroke vključujejo v različne aktivnosti in s tem zadovoljijo otrokove potrebe po gibanju, ustvarjanju in druženju. Čas na arheološki delavnici bodo preživeli ustvarjalno.Program je primeren za otroke od 5 do 12 let.

Cena rojstnodnevne zabave:

  • 120 eur/10 otrok
  • za vsakega dodatnega povabljenca 5 eur doplačila
  • 10 eur doplačila za tortice na palčkah

Veselimo se praznovanja z vami!:)

Program vključuje:
  • celostno podobo zabave (vabila za povabljence, dekoracijo, pogrinjek, darilo za slavljenca, presenečenje za vse povabljene)
  • 2- urno animacijo v izbrani tematiki
  • 2 animatorja (na zabavi sta vedno prisotni najmanj 2 odrasli osebi, ki poleg animacije skrbita za varstvo otrok)
  • CD s fotografijami
  • material, potreben za arheološko in ustvarjalno delavnico
Pogostitev: Za otroke pripravimo pogostitev s tematsko obarvanim pogrinjkom. Prigrizek je vključen v ceno, izbirate pa lahko med dvema različnima prigrizkoma. Tortico lahko prinesete sami, lahko pa tudi mi priskrbimo tortice na palčki – cakepops, ki so hit vsake rojstnodnevne zabave. Z dovoljenjem staršev rojstnodnevno zabavo fotografiramo in fotografije na CD-ju pošljemo v 5-ih delovnih dneh po zabavi, na slavljenčev naslov.
image

Na dvorišču prazgodovinske vasi

Dr. Samo krt otroke popelje v prazgodovino, kjer jim na dvorišču vasi iz prazgodovine predstavi vsakdanje življenje takratnega prebivalstva. V kakšnih hišah so živeli? So poznali domače živali? Kako so zakurili ogenj? Otroci spoznajo različne materiale in namen njihove uporabe: kamen, les, glina in ogenj.
image
image

Rimski vsakdan

Otroci spoznajo in se preizkusijo v vsakdanjih opravilih Rimljanov. Spoznajo njihovo umetnost, nošo, način priprave hrane ter delo obrtnikov. Preizkusijo se v prepoznavanju začimb in zelišč, ki so jih Rimljani uporabljali v svoji kuhinji.

Mladi arheolog

Na arheološkem izkopavanju bomo odkrivali zgodbe preteklih obdobij in spoznali delo arheologov. Arheološke najdbe, ki jih odkrijemo potem očistimo in narišemo.
image
image

Srednjeveška ustvarjalna delavnica

Otroci preko glavnih likov srednjega veka spoznavajo njihov način življenja, preizkusijo se v različnih veščinah in spoznajo svet zeliščarstva, legend in grajskih gospa. Kako so trgovali in s čim? Kateri obrtniki so bili najbolj cenjeni? Kakšne kazni so doletele tiste, ki niso plačevali davkov? To in še več odgovorov bomo skupaj našli na tej izkustveni delavnici.